Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av karleksdravel - 19 augusti 2007 23:24

Jag tror min dator hemma har pajat...För jag bad gubben kolla på en grej men det visade sig att den var helt död för en stund sen när jag ringde från jobbet! Hur typiskt är inte det på en skala!!!
Jag är inte direkt beroende av datorn men jag vill iaf att den ska fungera! Har ju haft en hel del fel i den det sista men nu kanske den har tagit det sista andetaget!!!

Åhhh bara inte fotona är borta!! då döööör jag

Av karleksdravel - 19 augusti 2007 23:11

Idag var mina föräldrar hemma på besök för att fira min födelsedag som är på tisdag egentligen. Men är man så upptagna som dom verkar vara med en massa andra saker som egentligen inte är så viktiga (förrutom att bre smörgåsar till min styvfarsa som han ska ha dan därpå)

Vet inte om dom försöker muta mig eller vad dom har i baktanken men jag fick en massa pengar (som jag aldrig tidigare har fått av dom när jag fyllt år) i present!

Var iväg för att köpa mig ett par rejäla skor som jag tänkte ha när jag jobbar men jag får nog allt åka tillbaka med dom för jag har så fruktansvärt ont i min högerfot (som jag hars kadat sedan tidigare) så jag får nog gå till en butik som är specialiserade på just fotskador och att man får ett par rejäla skor.

Sen ringde tydligen svärmor och frågade om gubben kunde hjälpa henne att hämta hem ved på tisdag!!! Hallå eller!!! Att bara ställa frågan tycker jag är riktigt elakt!!! Hon vet mycke väl om att jag fyller på tisdag, tror hon att jag hade tänkt o fira min födelsedag själv eller? Hur som havet så flyttade hon det till imorgon (måndag) kväll istället.
För hon ringde först till gubben och frågade om han kunde hjälpa henne (jaaa efter att han har varit i stan sa han) sen ringer hon mig för att fråga om jag kunde hjälpa till. O jag kan säga att jag är inte speciellt sugen på det. Sovit uruselt i flera veckor! Bokar inte upp något i onödan för att hjälpa någon annan! Så vi får se om jag är piggelin imorgon kväll (vilket jag inte tror)
Jag säger som gubben VARFÖR ALLTID VI!
Hur ofta hjälper hennes dotter henne??? Ja jag har då aldrig hört att dottern har varit och hjälpt till...bara hennes kille som ställer upp men denna gång så vill jag helt enkelt inte...Så mycke som jag har hjälpt dom och det är alltid besvärligt att hjälpa oss (med praktiska saker)

Jag vet att det är gubbens mamma och hans syster får jag helt enkelt inte grepp på!!!
Jag mår verkligen skitdåligt av att vistas i samma byggnad som hans syster. Ja jag vet att älsklingen läser detta men jag vet bara inte vad jag ska göra. Vad jag än säger eller hur jag än beter mig så är det aldrig nog för henne! Hon ska påpeka ALLT man gör. Vi bjuder dom på middag i flera omgångar och hon kommer bara med en massa ursäkter till att inte vi kan komma hem till dom! Men numera bjuder jag dom inte! Jag har verkligen inte orken att sitta o le till nogon som jag vet hatar mig!!!

Skärpning...sluta gråt jävla lipsill...

Men va fan ska man göra när man lever ihop med en kille man verkligen älskar men blir inte accepterad av släkten!!!

Av karleksdravel - 19 augusti 2007 09:17

Men nu har jag nog hälsat på hos mina bloggvänner. Nu väntas det kaffe och sen ska jag ta o läsa tidningen som jag inte hunnit på en vecka (om internet håller sig dvs)

Av karleksdravel - 19 augusti 2007 08:24

Varför vaknar jag så här tidigt för? Kunde jag inte för ovanligheten skull sova ut idag...men näääää.
Jag ska ta o fixa lite här hemma och sen kommer mina föräldrar runt lunchtid.

Jag har grymt ont i nacke och rygg idag. Stod upp i tre timmar igår när jag jobbade och min rygg klarar inte riktigt av dom skorna jag har, så jag ska ta o bekosta på mig ett par rejäla skor.

Nu ska jag nog ta och hälsa på hos mina vänner en sväng

Ovido - Quiz & Flashcards