Alla inlägg den 27 augusti 2007

Av karleksdravel - 27 augusti 2007 09:09

Igår trodde jagverkligen att jag skulle gå av...Dels hade jag riktigt ont i kroppen efter att ha stått upp o jobbat i tre dagar (men sa inte ett ord till någon) ville bara hem till min säng och sova (men sa fortfarande inget)
Min kollega däremot gnällde över ALLT!
Åhh va jag är hungrig (hon är ingen smal smärtig tjej)
Nu är det 4 timmar och 20 min kvar tills vi slutar,nu är det 4 timmar och 10 min kvar tills vi slutar,nu är det 4 timmar kvar tills vi slutar GAAAHHHHH...
Sen fick vi ett sms av våran gruppledare som undrade om pass som var lediga i veckan dels måndag natt och tisdag natt! För det första så hinner jag inte få samtalet innan hon lyfter upp telefonen och ringer upp gruppledaren (ETT FEL!) Sen undrade jag om hon hade tagit bägge passen...Hon hade bara tagit tisdag natt då jag undrade om inte hon kunde ta måndag natt istället då jag redan jobbade på måndagen och kunde ta tisdagen...men näää det passade ju inte henne (oj, va påväg att kalla henne nått dumt)
Men hon ska ta sin utbildning snart så det kanske blir ordning på henne med! Samtidigt som att jag har aldrig betett mig som henne när jag har varit ny heller.
Man ringer inte med sin privata telefon när man är hos en kund som har hyrt in oss för att vara där!
Man försöker hålla sig trevlig med personal och kunder så man inte ser ut som en tjurpotta (som hon) och sen sitter man inte öppet på en resturang och äter när man jobbar på ett annat företag! Regler som inte direkt finns men som i dom flesta människor borde finnas oskrivet. Man ska synas så lite som möjligt men ska ändå finnas till hands obemärkt...Så är det att jobba som väktare...

Skönt att komma ner till Halmstad och få jobba med riktigt utbildade människor.

Av karleksdravel - 27 augusti 2007 08:36

Inte speciellt pigg idag efter att ha vaknat av katten som har gått omkring o gnällt hela morgonen. Jag flyttade kattungarna igår från sovrummet till köket och det verkar som att Diezel inte alls giller det och går o gnäller jämt. Kan det vara så att hon inte alls gillar att vi flyttat hennes ungar tro?

Nu är kaffet snart klart så då ska jag avnjuta med det och ta mig tiden att besöka mina bloggvänner.

Ovido - Quiz & Flashcards