Alla inlägg den 6 juli 2007

Av karleksdravel - 6 juli 2007 10:07

Fick reda på igår att företaget behöver ha lite folk ner till Halmstad i september på jobb till Golf VM. Jag skrev upp mig direkt så klart. Gubben är så gullig att han löser det med min dotter.
Sen fick jag veta att det va ett jobb i Båsta i början på Augusti, hade iof varit skitroligt men gubben har semester i början på augusti så det är väl ingen höjdare att åka iväg då =)

Av karleksdravel - 6 juli 2007 09:41

Om ni inte visste det så hade jag o gubben lite tjafs häromdan, vilket resulterade till att jag kände inte för att använda min blogg längre...Men jag kunde helt enkelt inte låta bli som ni kanske märker...Saknar den och alla kommentarerna osv.

Anledningen till att jag inte ville använda den är att jag har bett gubben att inte läsa min blogg. Inte för att jag ska skriva hemligheter eller nått liknande. Han visste om att jag hade den men litade på mig (hoppas jag) men grejen är den att han ibland inte förstår hur jag tänker eller hur jag känner och ska ifrågasätta en del. Jag klarar väl inte av det då jag skriver utifrån vad som kommer upp i skallen just vid tilfällena.
Sen kommenterades det ofta felstavningar med. Det har han väl svårt för, hoppas att andra har överseende med att jag stavar fel ibland!
Sen är det väl så ibland med att man ser saker på olika vis.

Gubben vart väl mer eller mindre upprörd när jag skrev om att han hade stått o tittat på medans jag kröp på golvet o städade. Vad jag menade va mer att han satt i soffan o käkade pizza och tittade på medans huset vart rent. När han förstod inte hur jag menade när jag skrev det o vart sur för det.
Hoppas att det är löst nu och att jag kan få ha min blogg kvar =)

Presentation

Omröstning

Var ska ni fira jul
 Hemma själv
 Hemma med familjen
 Hos mamma el pappa
 Dela ut mat för dom hemlösa
 Utomlands

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards