Alla inlägg under juli 2007

Av karleksdravel - 28 juli 2007 08:39

Nu var man åter på jobbet. Jobbig gårdag här på jobbet fick jag höra, så det va inte direkt nån skön känsla man kom till jobbet med. Håller tummarna att det blir en bra dag.
Har en knuta på ryggen som inte riktigt vill släppa *knäcker ryggen*

Gubben skulle ha väckt mig med en kopp the innan han gick o la sig, så blev det inte. Han hade väl glömt bort det, stackaren. Han jobbade inatt på krogen, vet inte riktigt när han kom hem då jag sov som bäst.

Jag fick min dotter att se på Pay it forward igår kväll...stackaren grät som attan i slutet (vad va det jag sa) Men nu är jag iaf nöjd med att hon har sett den.

Idag får vi se vad som händer. Gubbens syssling från Norrland är här, så kanske åker man en sväng till svärmor för att säga hej.
Imorgon kommer dom på middag hem till oss så jag har lite o göra ikväll.

ha en underbart trevlig dag alla //Kramar i massor från mig

Av karleksdravel - 27 juli 2007 21:06

Jag skickade min text till min syster som skrev tillbaka

Hejsan gumman

Först känslan e förlåt... Jag har övergett dig så många gånger förlåt.

Men jag var nog tvungen at agera så som jag gjorde, det känndes rätt just för stunden i alla fall.

Det e mycket som man har förträngt men det finn väl en anledning till det oxå... Men men man får inte titta bakåt i backspeglen för å komma nån stans måste man titta framåt. Å det tycker jag att vi gör.
Ha det super jag lovar att jag INTE tänker överge dig fler gånger.


Inte ett öga var torrt efter det! Syster vad jag älskar dig!

Av karleksdravel - 27 juli 2007 14:34

Jag lyckades med att få ordning på mageReady så jag kan göra mina egna glitterbilder...numera kommer ni inte få se tagna glitterbilder utan bara dom ja själv har gjort...Jag är så fruktansvärt glad över att jag lyckades få till det (med lite hjälp av gubben så klart) Nån som behöver hjälp med det så hjälper jag gärna till när jag är mer varm i kläderna på det så att säga =)

Av karleksdravel - 27 juli 2007 14:33

Vänskap varar en dag, släktskap varar hela livet.

(Sumeriskt ordspråk)

Av karleksdravel - 27 juli 2007 14:31

Av karleksdravel - 27 juli 2007 14:14

Av karleksdravel - 27 juli 2007 04:51

För snart 2 år sen satt jag och pratade med en kompis om hur livet var pest o pina. Jag hade tidigare samma år hamnat djupt ner i träsket pga en del omständigheter som jag just vid det tillfället inte kunde handskas med. När augusti kom så hade jag bestämt mig för att på ett eller annat vis få slut på mitt lidande med att ta mig i kragen och göra någon nytta. Jag reggade mig på en sida för att fördriva mina vakna timmar.

Den 6:e Oktober får jag ett meddelande av en kille
”Av ren nyfikenhet så måste jag ju skriva någonting nu, du hade ju varit inne på min sida o kollat, nyfiken som man är så är man juh tvungen att kolla tillbaka o du såg ju intressant ut så då fick man juh lite vad du var för en också o sen när det stod en massa anledningar till varför du inte svarar på massa meddelanden så kände jag ett tvång att testa
så får jag inget svar på detta så vet jag att jag inte har något här o göra längre…så nu hoppas jag verkligen på ett svar =)

Åhh,, så alvarligt tar jag faktiskt inte på detta…jag kände mest för att skriva något bara o iom att jag inte kom på något bättre fick det bli detta.”

Så var det allt började…med just dom orden. Mess på sidan blev till msn och vi satt dagarna i ända o pratade om allt och inget typ. Jag minns att vi pratade om bowling och att vi skulle bowla en dag.
En dag sitter jag hemma med mina tårar och känner att jag håller på att falla tillbaka till mitt illamående jag. Då ringer en vän till mig för att säga att hon har beställt biljetter till mig så att det var bara för mig att packa väskan för jag skulle upp till henne i ett par dagar.
Jag skulle byta tåg i Göteborg. Ett mess blev skickat att ville han träffas så var jag på station den o den tiden! Han slutade sitt jobb samtidigt som tåget var inne, så det skulle han hinna (han jobbade granne med stationen nästan) Mötet med honom var varken bra eller dåligt. Hej fick vi sagt och vi gav varandra en kram. Sen minns jag inte resterande av det samtalet. Jag hade nog mest i tanken att jag såg fördjävlig ut. Blodsprängda ögon och mysbyxor (minns än idag vad jag hade för kläder) En massa messande blev det under den helgen och vi bestämde oss för att säga hej till varandra när jag skulle hem igen.

Helgen efter vart det äntligen bestämt att vi skulle bowla. Han hade varit på fest på fredagen och skulle komma till mig på lördagen. När jag inte hört från han när kl var över 1 den dagen blev jag orolig över att det inte skulle bli någon o messade honom. När jag då fick svaret att ingenting skulle få han till att inte komma den dan. Han kom (bra bakis) i lagom tid så vi kunde åka o bowla, sen hem till mig för att käka mat (som jag hade gjort i ordning innan) Vi satt o kollade på film under kvällen. När kl var 12 på natten så hade jag inte hjärta att be han åka dom där 14 milen hem så jag sa till han att det va okej om han sov i min soffa.
Han sov aldrig där och han åkte aldrig hem, tänk själva.
Efteråt kan jag förstå min känsla att jag aldrig trodde att han skulle mena alvar med att han verkligen tyckte om mig. Jag kunde lixom inte få in det i min skalle. Så nu snart 2 år efter den händelse så är jag lika glad över att han föll för just mig!

Även om jag inte visar det speciellt mycket, så älskar jag han otroligt mycke. You Are My Hero

Presentation

Omröstning

Var ska ni fira jul
 Hemma själv
 Hemma med familjen
 Hos mamma el pappa
 Dela ut mat för dom hemlösa
 Utomlands

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards